Super tof dat jij mee doet aan Eat good, Feel good en ook gaat voor minder kilo's, meer energie, met een voedingspatroon voor blijvend resultaat!

Over enkele minuten ontvang jij jouw inloggegevens in jouw mailbox.
Geen mail ontvangen? Check dan ook even je spam.

Maar wacht nog heel even met het wegklikken van deze pagina!

Want WOW, wat zie ik ontzettend veel meiden en vrouwen de laatste tijd zo erg struggelen met hun gewicht, hun lichaam en alles wat daarbij hoort.

Ze worden niet blij wanneer ze in de spiegel kijken en raken gestresst wanneer ze weten dat de zomer er weer aan komt en ze de bikini weer uit de kast moeten halen.

Ze willen zo graag die kilo’s kwijt raken, ze willen zo graag weer lekker in hun vel zitten, ze willen zich zo graag NIET meer druk hoeven maken om hoe ze eruit zien. 

Nee, ze willen gewoon weer rust en zelfvertrouwen ervaren en BLIJ worden wanneer ze in de spiegel kijken.

Maar hoe, dat is vaak de allergrootste vraag. Een vraag die vaak voor heel veel vrouwen onbeantwoord blijft.

Met Feel Good Again wil ik aan alle dames in Nederland laten zien dat het echt niet lastig hoeft te zijn om die kilo’s kwijt te raken.

Je hoeft geen streng dieet te volgen om jouw droomlichaam te bereiken. Je hoeft niet alleen maar op shakes en sapjes te leven om die kilo’s kwijt te raken. Je hoeft jezelf niet alles te verbieden om ook maar een beetje in de buurt te komen bij die mooie meiden in bikini op Instagram.

NEE, met de juiste keuzes in de juiste balans kun je heel gemakkelijk dát lichaam creëren waar jij van droomt. Een balans tussen gezond én lekker eten (en dus zeeeeker niet jezelf uithongeren!!!)..

Maarja, welke keuzes zijn dan goed?

Wat moet je eten als tussendoortje? Welke kwark is het beste? Wat kan ik op mijn brood doen wat gezond maar ook nog wel een beetje lekker is?!

Omdat ik alles voor iedereen graag zo makkelijk en praktisch mogelijk maak, heb ik het e-book – Welk product kies jij? ontwikkelt!

Een e-book waarin jij  in één oogopslag kan zien welke producten je zeker wél kunt kiezen, maar ook welke producten je beter niet kunt kiezen.

Zo kun jij in het vervolg heel makkelijk de juiste keuzes maken en hoef jij jezelf niet meer af te vragen wat je nu weer op brood moet doen (en ja, daar zitten vast en zeker ook keuzes tussen die ook jij lekker vindt ;)). 

En omdat jij al die eerste stap hebt gezet richting een leven met minder kilo’s, meer energie, rust en zelfvertrouwen,  heb ik tijdelijk een speciale aanbieding voor je. Ik geef je de kans om mijn e-book ‘Welk product kies jij?’ aan te schaffen met maar liefst 50% korting!

Minuten
Seconden

Wanneer jij dus snel beslist, ontvang jij het e-book voor maar liefst €10,98 in plaats van €21,95!

Ik weet dat het soms erg lastig kan zijn om gezonde keuzes te maken. En al die producten, hoe weet je nou wat wel gezond is en wat niet gezond is? Zo veel keus, zo veel verschillende soorten, misschien zie je daardoor soms door de bomen het bos niet meer.

En hoe handig is het om gewoon een kant en klare lijst te hebben, waar alle producten overzichtelijk opstaan en die je altijd bij je hebt in je telefoon?!

Zo kun je op ieder moment weer even checken, waar je ook bent; thuis, in de supermarkt of bij visite, welk product je beter wel kunt kiezen of welk product je beter kunt laten staan!

E-BOOK - WELK PRODUCT KIES JIJ - LAPTOP-TABLET-IPHONE

Beslis snel en ontvang het e-book met 50% korting!

Je hebt nog....

Minuten
Seconden
E-BOOK - WELK PROCUCT KIES JIJ - VOORBEELDPAGINA

Hier zie je een voorbeeldpagina uit het e-book. Naast de pagina voor het ontbijt, bevat het e-book ook de volgende pagina’s
– Zuivel
– Ontbijtbeleg
– Tussendoortjes
– Fruit en groentes
– Aardappelen
– Rijst/pasta/quinoa
– Kip
– Alle soorten varkensvlees
– Alle soorten rund-, koe- en kalfsvlees
– Alle soorten vis
– Verschillende soorten snacks
– Dranken

Ook krijg je een uitleg over light-producten, wat het verschil is tussen halva of halfvol en wat zoetstoffen nou precies zijn en doen!

Naast dat dit e-book heel makkelijk te gebruiken is om gezonde keuzes te maken in jouw voedingspatroon, is het ook heel handig om jou te helpen met variëren!

Eet jij nu bijvoorbeeld vaak volkoren boterhammen met kipfilet, kijk dan eens in de ontbijt-lijst en in de ontbijt-beleg lijst en zie welke andere soorten ontbijt en ontbijtbeleg hierin beschreven staan!

Zo krijg je heel makkelijk weer nieuwe inspiratie en wordt het eten nooit meer saai!

Een gezonde leefstijl creëren hoeft echt niet lastig te zijn, met de juiste keuzes, tips en tools kan ook jij die levensstijl creëren waar je al zolang naar verlangd..

Wacht niet langer, maar zet die stap!

×
×

Winkelwagen