Wat blokkeert er, waardoor jouw bedrijf nu niet verder groeit?

Jij weet dat er zo veel meer in jou en je bedrijf zit, maar het komt er op de één of andere manier maar niet uit.

Jij snapt het hele ondernemersspelletje, je bedrijf staat, je doet veel mindset-werk, maar naar dat volgende level gaat je bedrijf maar niet en helaas zie je al je harde werk daardoor maar niet terug op je bankrekening.

Stop met zoeken, want voor datgene wat jou nu nog blokkeert om dat succes te behalen moeten we niet zijn in je bewustzijn, daar heb je tenslotte werk genoeg gedaan. 

Voor die echte doorbraak moeten we in je onderbewustzijn zijn.

Jij hebt...

dit jaar al verschilllende coaches gehad. Iedere keer startte jij het traject of de sessies met een super goed gevoel, die investering die je had gedaan was spannend maar leek het meer dan waard

Je verwachtingen waren hoog maar wel realistisch. Je ging er dan ook echt voor dat dit traject zou zorgen voor die doorbraak, voor die echte groei met je bedrijf, voor die hoge bankrekening, waardoor jij jouw prachtige dromen nu echt eens waar kan maken.

Toch bleek ook dit traject het achteraf gezien (ook) niet te zijn. 

En dat lag niet per sé aan de coach, maar ook niet aan jou. Je hebt tenslotte je aanbod  weer aangescherpt, je strategie is nog concreter geworden en je weet nog beter dan ooit wat je te doen staat. 

Maar waarom lukt het je dan toch niet om naar dat volgende level te gaan met je bedrijf? Waarom lukt het je maar niet om wél die dikke vette bankrekening te krijgen en om wél dat echte succes te ervaren zodat jij je dromen waar kan maken?

Lieve jij, ik ken dit.. Geef de moed vooral niet op, ik ga je helpen. 

Echt helpen, met datgene wat jij nú nodig hebt.

Hej jij,

ik ben Lysanne en ik ken je gevoel.

De afgelopen jaren versleet ik tientallen boeken over business en moneymindset, ik volgde allerlei cursussen en online programma’s in de meest uiteenlopende onderwerpen (wet van aantrekkingskracht, sales, mindset, passieve inkomsten, ads, mindfulness, en ga zo maar door) en ook volgde ik verschillende trajecten bij (grote) coaches, om achteraf gezien alsnog niet dat succes te behalen waar ik op hoopte.

Tot ik in aanraking kwam met NEI (ik zal je zo vertellen wat dat is). Sinds ik hiermee in aanraking ben gekomen heeft dit m’n leven én business echt volledig veranderd.

Ik dacht dat ik moneymindset-werk gedaan had.. 

Maar my god.. Je wil niet weten hóe veel blokkades ik nog vast had zitten op dit onderwerp. Logisch ook dat m’n bedrijf maar niet verder groeide, of dat ik na 1 succesvol maandje iedere keer weer keihard terug viel. En ik snapte dus nooit echt waarom.. Nu gelukkig wel 🙂

Had ik dit kunnen weten? Nee, niet wanneer ik hier vanuit mijn bewustzijn mee aan de slag zou blijven gaan. Deze blokkades lagen veel dieper dan dat.

Ik zal je uitleggen hoe dat kan.

Want wat is NEI?

NEI, Neuro Emotionele Integratie is kortgezegd het opzoeken van blokkades in jouw onderbewustzijn die jij gedurende jouw leven hebt vastgezet in jouw lichaam, in jouw onderbewustzijn en die jou nu blokkeren om te kunnen groeien met je bedrijf.

Denk aan belemmerende overtuigingen, angsten, saboteurs, blokkades in je moneymindset, blokkades om te groeien,.

Deze blokkades heb je opgedaan gedurende je leven

  • Door dingen die je ouders je vroeger vertelden over geld;
  • Door opmerkingen die je tijdens je jeugd kreeg van klasgenootjes die jouw op een bepaalde manier onzekerheid hebben gegeven;
  • Maar zelfs ook door dingen die gebeurden toen jij nog in de buik van je moeder zat (denk bijvoorbeeld aan een tekort aan voeding in de buik, waardoor je de rest van je leven – onbewust – in tekorten denkt).

Door middel van NEI kunnen we super concreet en snel opzoek naar die blokkades die jou nu weerhouden van dat succes. Zo kunnen we tijdens één consult al tientallen blokkades weghalen.

Dit Doorbraak-consult kan dus ook echt leiden tot  jouw grote doorbraak.

Dus hallo GROEI en hallo SUCCES :).

Dit Doorbraak-Consult is echt voor jou wanneer jij..

       .. nog twijfelt over welke richting je precies op moet gaan met je bedrijf

       .. door iets geblokkeerd van succes en groeien naar dat next level, maar je weet niet wat

       .. de blokkades in jouw moneymindset weg wilt halen (hallo money :))

       .. jezelf als de expert in jouw markt wilt positioneren, om je nog meer out-there te plaatsen, wij halen de blokkades weg die jou daar nu nog van weerhouden

Wat krijg je?

       ✔        Een consult van 2,5 uur waarin we op zoek gaan naar de belangrijkste (en zo veel mogelijk) blokkades die jou en je bedrijf op dit moment het meest belemmeren.

       ✔        Dit kan zowel online als offline in mijn praktijk

Het handige is; jouw onderbewustzijn weet exact welke blokkades het belangrijkst zijn en welke wij daarom ook aan mogen pakken.

Nu voor 249,- ipv 299,-!

×
×

Winkelwagen